Äntligen framme i Peking! 
 
Just nu sitter jag och Anna i ett rum på 21:a våningen mitt i Peking. Hon sitter och är helt upp över öronen lycklig över sin nya iPad som hon precis har öppnat, och laddar ner every app possible, samtidigt som signaturmelodin till Game of Thrones spelas på repeat i bakgrunden. Smoggen är värre än någonsin, det är svettigt och snart kickar väl jet-laggen in också. Trots detta mår vi bra! Det är KUL att vara tillbaka. Flygresan hit gick relativt snabbt men sätena var ytterst obekväma - tänk dig att sova i Fritt fall-tilt, liksom, inte så behagligt. Men vi kom i alla fall fram! 
 
Väl framme och uppackade i vår kompis lägenhet begav vi oss ner till Wudaokou för lite lunch på Lush och därefter fortsatte vi den svettiga promenaden till vår kära gamla skola där vi tog hand om lite smått och gott. Vi har bland annat köpt våra Kinesiskaböcker för terminen, HÖGSTA nivån inom ADVANCED CHINESE! Helt galet. 
 
Nu ska vi bege oss ner till vår convenience store för att tanka på Annas mobil med pengar så vi kan kontakta vår mäklarsnubbe, och sen slår vi nog oss ned framför TVn i vardagsrummet och ser det första avsnittet av Game of Thrones. 
 
Take care!
 
 
Ellen 
 
 
Nu är det äntligen dags för de här två brudarna att återigen bege sig till Kina. Jag sitter färdigpackad i mitt rum och funderar på om det kanske är så att jag behöver ta ur något ur min resväska. Det verkar som att den väger 23,7 kg (enligt vår våg som i och för sig inte riktigt funkar som den ska), och maxvikten är 23. Hmm, men jag kan ju liksom inte packa ut några kläder, som jag sa sist när jag skulle resa så går det ju inte att välja bland mina jeans, det är som att välja bland sina vänner.

Kameran är med, iPaden är med, datorn är snart med och sen ska väl jag och Anna med också antar jag.

Tänk, att en sommar kunde gå så fort och att vi snart landar i ett 32+ gradigt Peking. Sommar igen, helt otroligt!

Superkul ska det bli!

Ta hand om er, vi ska ta hand om varandra.

/Ellen