WE'RE HERE

1kommentarer

Äntligen framme i Peking! 
 
Just nu sitter jag och Anna i ett rum på 21:a våningen mitt i Peking. Hon sitter och är helt upp över öronen lycklig över sin nya iPad som hon precis har öppnat, och laddar ner every app possible, samtidigt som signaturmelodin till Game of Thrones spelas på repeat i bakgrunden. Smoggen är värre än någonsin, det är svettigt och snart kickar väl jet-laggen in också. Trots detta mår vi bra! Det är KUL att vara tillbaka. Flygresan hit gick relativt snabbt men sätena var ytterst obekväma - tänk dig att sova i Fritt fall-tilt, liksom, inte så behagligt. Men vi kom i alla fall fram! 
 
Väl framme och uppackade i vår kompis lägenhet begav vi oss ner till Wudaokou för lite lunch på Lush och därefter fortsatte vi den svettiga promenaden till vår kära gamla skola där vi tog hand om lite smått och gott. Vi har bland annat köpt våra Kinesiskaböcker för terminen, HÖGSTA nivån inom ADVANCED CHINESE! Helt galet. 
 
Nu ska vi bege oss ner till vår convenience store för att tanka på Annas mobil med pengar så vi kan kontakta vår mäklarsnubbe, och sen slår vi nog oss ned framför TVn i vardagsrummet och ser det första avsnittet av Game of Thrones. 
 
Take care!
 
 
Ellen 
 
 

1 kommentarer

Your Father

30 Aug 2012 14:37

Ja, vem har sagt att livet som student ska vara besvärligt, svalt, tv-serie-befriat och uthärdas på bottenvåningen? Smog-fritt vore det dock bra om det var, förstås.

Jag kan faktiskt relatera lite till er reseupplevelse, som påminner om min samåkning med Albin första året han fick åka Fritt Fall (som vi då åkte 11 ggr på raken på Grönan med uppföljning i form av motsvarande attraktion på Tivoli i Kph någon vecka senare).

Lycka till nu, båda två, med både studier och lägenhetsvisningar!

Svar: Haha! Ja, det minns jag med.
Tack pappsen!
Ellen, Ellet, 林爱伦

Kommentera

Publiceras ej