Det är vår

1kommentarer

Att det redan är mars! Härligt, solen, värmen och en födelsedag närmar sig. 
 
Här i Peking har vädret varit helt fantastiskt, förutom en less pleasant sandstorm. Härom dagen gick jag och vår kompis Marc och åt lunch ute i solen. Vi satt utomhus i T-shirts! Så fantastiskt härligt. Efter det skulle vi plugga på Paradiso, fiket på skolan, men det kändes riktigt deppigt att sitta inomhus i mörkret när solen var där ute och väntade, så jag köpte med mig en kopp kaffe och satte mig ute i solljuset igen. Helt underbart. 
 
Skolan börjar på riktigt nästa vecka, meaning: Vi har valt våra electives. Jag och Anna kommer läsa 2 kurser tillsammans i år, vilket ska bli jättekul. Den ena kursen är Kinesisk Historia och den andra är en förberedande kurs för HSK som man skulle kunna kalla "Kinesiska högskoleprovet". Yay! Så på måndag smäller det, dags att börja plugga på riktigt igen. 
 
I veckan har vi ju haft fina Lisa på besök, så det har blivit mycket fika, mycket äpple med peanutbutter, mycket goda dumplings hos mr.Shi's och mycket "Girls". Inte så mycket plugg med andra ord, men kul har vi haft det. Igårkväll visade vi även Lisa hur man festar i Peking. Vi hade några klasskompisar över på predrinks i vår lägenhet och sen drog vi till en otroligt högljudd klubb i Sanlitun och dansade. Vi dansade som aldrig förr, hell - vi var till och med uppe på scenen och dansade! That is until we were forced to get off the stage cause the strippers were getting on. Det var även då vi drog hem. Oh China... 
 
Nu är det dags för lite mys med systrarna Gross innan den ena av dom beger sig till kalla Sverige igen. 

Take care!
E
 
 
 

1 kommentarer

Mamman

03 Mar 2013 15:10

Strippers...?

Svar:
Ellen, 林爱伦

Kommentera

Publiceras ej